Despre Noi

Revista/Catalog „Nunta by Aura”  vine cu o noutate și un ajutor de nădejde. Indiferent că ești la muncă sau acasă, în vacanță sau în vizită, poți să te informezi și să iei deciziile potrivite cu ajutorul nostru. Catalogul nostru este instrumentul perfect de ați organiza nunta singură, cu multă plăcere și relaxare.   Nunta by Aura”  aduce pe piața nunților un concept complet nou, un ghid interactiv de organizare menit să ajute viitorii miri cu informații utile de sezon, cu zeci de firme specializate de produse și servicii pentru nuntă, liste complete de sarcini, mii de poze, calculator automat al costurilor de nuntă, forum de discuții, blog....toate pentru pregatirea marelui eveniment. 

Misiunea noastră este să te ajutăm să-ți organizezi nunta ușor și la cel mai înalt nivel!

 

De unde a pornit totul?

Din considerentul că spațiul on-line este bombardat cu informații, poze, idei… care nu sunt practice sau nu se găsesc la noi în țară. Astfel. ne-am propus să oferim viitoarei mirese o bază de date cu idei posibile de realizat la noi acasă, de către prestatorii noștri. Și anume așa a luat naștere revista/catalog Nunta by Aura”. Pentru că odată ce accesezi…. vei obține un portofoliu întreg de furnizori, articole utile, sfaturi la doar un  click distanță! Noi – suntem echipa care crează viitorul în organizarea nunților. Ne-am propus ca în catalogul nostru să se regăsescă oamenii talentați, nunțile colorate, sfaturile utile și furnizorii din toată țara.

 

Avantajele catalogului!

  • Simplitatea și economie de bani
  • Organizarea evenimentului foarte ușor, fără a ieși din casă! Găsești furnizorii care te avantajează și care îți poți organiza marele eveniment în limita bugetului dorit.
  • O căutare comodă
  • Toate postările furnizorilor sunt grupate în dependență de categorii, culoare și tematică. Astfel îți va fi mult mai ușor să găsești anune ceea ce îți dorești.
  • Economisești timp
  • Datorită agendei online, care nu trebuie să o porți mereu cu tine în geandă, dar o ai mereu la îndemnă, în telefon, tablet sau laptop – poți salva, nota și apela furnizorii preferați fără probleme.
  • Socializare
  • Ai posibilitatea să discuți la direct cu alte mirese și cu furnizorii.