Relații
Adrian Ursu și Irina Negară, într-un pictorial romantic!
07 Mar 2018 400 0

Irina Negară și Adrian Ursu își trăiesc și experimentează povestea lor de iubire tot mai intens cu fiecare zi. Au găsit deja înțelepciunea necesară pentru a-și menține căsnicia până la adânci bătrâneți. „Nici n-am observat cum au trecut acești 4 ani. Suntem fericiți împreună și cred că secretul fericirii e atunci când nu uiți să-ți acorzi și ție atenție, ție ca și cuplu. Familia este ceva sfânt, ceva foarte important, avem grijă de copil, trebuie să-i oferim toată dragostea, dar un pic de dragoste trebuie să rămână și pentru cuplu.

Călătoriile în doi fac minuni. Când schimbi atmosfera, anturajul, când vezi locuri noi, trăiri noi, parcă nici nu ești căsătorit.” Într-un moment de sinceritate, Adrian recunoaște că a învățat lucruri profunde de la Irina. Și de dragul ei a uitat de orgoliu.

„De la Irina am învățat să nu fiu egoist, am învățat ca să spăl vesela. Nu este atât de complicat! Și apropo, în timpul acestui proces, poți să te concentrezi foarte bine, să îți aduni gândurile, să-ți faci planuri de viitor și mai este și o luptă foarte bună cu orgoliul.” Adrian este fascinat de frumusețea Irinei și, nu în ultimul rând, de aptitudinile ei culinare.

„E frumoasă, blândă, bună, muncitoare, asta am descoperit mai ales de când face torture. Este o mamă tare drăgăstoasă. O femeie romantică. Romantică atunci când e în toane bune, când este relaxată și mai ales în călătorii.”