Sfatul specialistului
Gold Moments. Florentino Delure - mai mult decât un dress code…
30 Aug 2018 981 0

Fiecare eveniment festiv sau de afaceri este o ocazie specială și un prilej de eleganță, stil și atitudine. Fidel calității, „Florentino Delure” creează ținute personalizate, pentru a corespunde activității, modului și stilului de viață al fiecărui client.

Povestea unui produs marca „Florentino Delure” începe cu o vizită în showroom, acolo unde veți purta o discuție cu un consultant profesionist  și de la care veți afla cum este creată o ținută elegantă, cu stil și de succes.

10 recomandări de la Serghei Grigor

1. Eleganța este cheia succesului. Tinde spre ea!

2. O pereche de încălțăminte ieftină reprezintă o falsă economie. Nu uita, pantofii sunt baza garderobei unui bărbat.

3. Negru și bleumarin sunt culorile care dau impresia de slim, subțiază cel mai mult. Dacă rămâi la această paletă de culori, fii mai îndrăzneţ cu forma și textura.

4. Optează pentru un stil firesc. Cei mai stilați bărbaţi sunt cei care arată de parcă nu ar face niciun efort în acest sens. Moda ține de expresia personală și dacă ești firesc şi sincer, nu vei fi o victimă a modei.

5. Dacă faci sport de performanță, îți vei dezvolta corpul și mușchii astfel încât hainele obișnuite nu o să-ți mai vină bine, de aceea gândește-te serios la haine confecționate la comandă.

6. Nu întotdeauna obții ceea ce vrei, spune Mick Jagger într-o piesă. Acceptă ceea ce ai și transformă-ți defectele în avantaje. Nu pierde timpul încercând să schimbi lucruri care nu pot fi schimbate, nu depune efort în zadar.

7. Atunci când arăți bine, parcurgi jumătate din drumul spre succes. Astfel, oamenii vor fi atrași de aspectul tău exterior.

8. Sacoul, la fel ca și pantofii, este baza garderobei unui bărbat. Ai grijă ca sacoul să fie lucrat bine, să ți se potrivească și să-ți dea senzaţia de confort și încredere. La un sacou bun se aliniază și restul pieselor vestimentare.

9. Cămașă albă, costumul și cravata neagră sunt deja piese vestimentare clasice, dar în acestea vei arăta mereu elegant și atrăgător.

10. Hainele de calitate, bine făcute, îți vor da mereu senzația de încredere, iar succesul va deveni cartea ta de vizită.